Uutiset / 2010 / JJK tasapeliin Peraladaa vastaan

24.02.2010

Ottelua selkeästi hallinnut JJK jäi 1-1 -tasapeliin Barcelonan-leirinsä ensimmäisessä ottelussa CF Peraladaa vastaan keskiviikkona.

Peraladan johtomaali syntyi unelmalaukauksella vapaapotkusta ottelun ensimmäisen jakson alkupuoliskolla.
JJK tuli tasoihin noin vartti ennen toisen puoliajan loppua Mika Lahtisen viimeisteltyä vaihdosta sisään tulleen Tommi Karin esityöstä. Lopussa Lahtinen, Kari ja toinen vaihtomies Peetu Lintinen epäonnistuivat vielä hyvissä maalipaikoissaan.

Ottelu palveli tarkoitustaan erinomaisesti. Aktiivinen vastustaja sekä osaltaan myös pieni kenttä pitivät huolen siitä, että JJK joutui tekemään tosissaan töitä pelinrakentelunsa eteen.

Lahtinen

Leirin toinen harjoitusottelu pelataan torstaina kello 17 Suomen aikaa, tuolloin JJK kohtaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan CF Gavan.