Uutiset / 2009 / Veikkausliigajoukkueiden tuloksia viikon varrelta

04.04.2009

MIFK – IFK Norrköping 2-1
IFK Mariehamn kohtasi lauantaina harjoitusottelussa vieraskentällä IFK Norrköpingin ja nappasi taskuunsa voiton maalein 2-1 (1-1).

Brommapojkarna – TPS 1-0
TPS pelasi lauantaina kevätkauden toisen harjoitusottelunsa Ruotsissa. Tällä kertaa vastaan asettui Allsvenskanissa pelaava tukholmalainen IF Brommapojkarna, joka oli 1-0-lukemin turkulaisia parempi.

Haka – FC Lahti 1-1
Haka ja FC Lahti pelasivat 1-1 –tasatuloksen harjoitusottelussa Valkeakosken Saharan tekonurmella.

PS Kemi – RoPS 1-1
Palloseura Kemi hallitsi ensimmäistä jaksoa ja Rovaniemen Palloseura toista, kun joukkueet ottivat mittaa toisistaan harjoitusottelussa Kemin Junkohallissa.

VPS – KPV 1-1
VPS kohtasi torstaina Ykkösen KPV:n Botniahallin ulkokentällä. Ottelu päättyi numeroihin 1-1. Kumpikin joukkue iski maalin erikoistilanteista, KPV kulmapotkusta, VPS vapaapotkusta.

FC Inter – Haka 4-1
Hakan ja Interin välinen harjoitusottelu muistutti välillä enemmän taistelutannerta kuin jalkapallo-ottelua. Loukkaantumisten ja ulosajojen sävyttämä kamppailu päättyi Interin 4-1 –voittoon.

FC Honka – Jaro 1-2
Honka ja Jaro pelasivat perjantaina Veikkausliigaan valmistavan kamppailun Tapiolan urheilupuistossa. Jaro nappasi voiton maalein 2-1.

FC Lahti – PK-35 0-2
FC Lahti koki valmistautumiskauden toisen tappionsa. Ykkösen PK-35 oli tehokkaampi maalipaikoissa sekä kaksinkamppailuissa ja voitti 2-0.

MyPa – Kooteepee 0-0
MyPan ja FC KooTeePeen harjoitusottelussa nähtiin muutama läheltä piti -tilanne, mutta ei maaleja. Niinpä lauantaiaamun pelin tulos oli pyöreä 0-0.

fcjjk.com