Uutiset / 2009 / Korealaiset Lee Ho Jin ja Nam Ik Kyung sopimukseen JJK:n kanssa

06.04.2009

Reilun viikon JJK:n edustus- joukkueen mukana näyttöjä antaneet korealaispelaajat Lee Ho Jin ja Nam Ik Kyung ovat solmineet 1-vuotiset pelaajasopimukset JJK:n kanssa.

 
   

Lee Ho Jin on 25-vuotias laitapelaaja joka on urallaan edustanut mm. Espanjalaista Racing Santanderia sekä pelannut myös Korean nuorisomaajoukkueissa. ”Lee  esiintyi vahvasti viime viikolla ja uskomme että hän auttaa meitä paljon”, JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kertoi.

Nam lk Kyung on 25-vuotias hyökkääja joka on pelannut Korean pääsarjaa, Pohang Steelersin riveissä. Myöskin Kyung on käynyt läpi Korean nuorisomaajoukkeet (U-21,U-20,U-19). ”Nam vakuutti heti ensimmäisessä pelissään kahdella maalillaan ja uskomme että hän takoo meille liigassa 10-15  maalia”, Vesalainen toteaa. Meillä on ollut hyökkäyksessä ”Wusun mentävä aukko” jonka Nam pystyy kyllä täyttämään”, Vesalainen hehkutti

JJK:lla oli jo aikaisemmin tehty sopimus yhden korealaisen pelaajan Kim Hyun Kwan, 23 kanssa joka saapui FC Seoulin organisaatiosta.

Kuva: Joukkuekuvassa JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen (vas.), Nam Ik Kyung, Lee Ho Jin, Kim Hyuan Kwan ja Harvian markkinointijohtaja Kullervo Harvia.

fcjjk.com