Uutiset / 2009 / Talenttiakatemialla kahden pelin viikonloppu

25.01.2009

JJK Akatemia suunnisti viikonlopuksi pohjoiseen Suomeen kun lauantaina Rovaniemellä oli vastassa RoPS:in siipien alla oleva Kemijoki Akatemia ja lauantaina Oulussa Oulu Akatemia.

Pohjoisen kiertueen saldoksi tuli lopulta niukka 4-3-tappio ja 2-2-tasapeli. Kemijoki Akatemiaa vastaan ottelu eteni tauolle maalittomana. Toisella jaksolla nähtiinkin sitten maalikarkelot. JJK karkasi 67. minuutilla jo 1-3 johtoon mutta rovaniemeläiset punnersivat lopulta rinnalle ja maalin voittoon numeroin 4-3. JJK:n maalareina kunnostautuivat Ville Soininen kahdesti ja Miika Nykänen upealla vapaapotkumaalilla.

Sunnuntaina JJK Akatemia oli laskeutunut ”etelään” kun vastaan asettui Oulu Akatemia. Oululaiset aloittivat maalinteon 20. minuutilla. JJK iski pelin tasoihin 25. minuutilla kun Miikka Kuntonen onnistui kulmapotkusta. 65. minuutilla Oulu siirtyi uudelleen johtoon mutta vieraat taistelivat itsensä vielä rinnalle kun Ville Soininen onnistui tasoittamaan läpiajosta loppunumeroiksi 2-2 Marcus Virtasen erinomaisesta syötöstä.

”Joukkueellamme oli hyvä asenne ja mainio taisteluvire päällä vaikka alla olikin ottelu edellisenä päivänä”, akatemiajohtaja Antero Kivelä kiitteli joukkueensa ilmettä pelin jälkeen.