Uutiset / 2009 / KuPS parempi lauantaiaamun kamppailussa 3-2 (2-0)

31.01.2009

JJK ja KuPS pelasivat toisen ottelunsa Lahti-cupissa heti lauantaiaamun alkajaisiksi. Kamppailussa tehtiin viisi maalia kun KuPS kirjasi lopulta voiton itselleen maalein 3-2 (2-0).

”Olimme ensimmäisellä jaksolla huonoja. KuPS:in maalit syntyivät isoista puolustuspään virheistä. Toinen jakso oli jo selvästi parempaa ja aktiivisempaa peliä meiltä. Varsinkin Sund ja juniorimme piristivät peliä”, JJK-luotsi Matti Lahtinen tokaisi kamppailun tauottua. JJK:n maalintekijöinä kunnostautuivat Matti Lähitie (kuva) rangaistuspotkusta 46. minuutilla ja Zakaria Abahassine 81. minuutilla.

JJK:n seuraava ottelu pelataan perjantaina 6.2. Turussa kun TPS isännöi jyväskyläläisiä liigacupissa.

JJK: Myllymäki, Hannula, Sinisalo, Paija (46. min Sund), Tapaninen (46. min Nieminen), Abahassine, Poutiainen, Lähitie (55. min Piili), Kautto, Kari (46. min Markkanen) ja Ady (55. min Virtanen).