Uutiset / 2009 / HJK kaatoi JJK:n tasaisessa ottelussa 1-0 (1-0)

30.01.2009

JJK jatkoi talven harjoitusotteluitaan Lahti-cupin avausottelussa HJK:n kanssa. Liigakonkari HJK oli melko tasaisessa ottelussa maalin verran parempi kun helsinkiläiset hyödynsivät maalipaikkansa tehokkasti 54. minuutilla Dawda Bahn viimeistellessä taidokkaasti voittomaalin.

”Olisimme toki voineet tehdä ottelussa HJK:n elämän vaikeammaksikin mutta emme onnistuneet hyökkäyspelissämme aivan parhaalla tavalla ja yksi pieni herpaantuminen puolustuspäässä ratkaisi ottelun”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen analysoi pelin jälkeen.

Kummallakaan joukkueella ei ollut ottelussa huippuvaarallisia maalintekopaikkoja ja niin JJK-vahti Matti Salkojärvi kuin HJK:n kollega Jani Viander pääsivät ottelussa melko helpolla.

”Pakettimme pysyi kasassa mielestäni ihan hyvin ja puolustuspelaaminen kokonaisuudessaan toimii. Hyökkäyspelaaminen ja pallollinen tekeminen vaatii vielä skarppaamista”, Lahtinen jatkoi. Hyökkäyspäässä Mika Lahtisen (kuva) meno ja tekeminen oli vahvaa. Keskikentällä Christian Sund väläytteli osaamistaan. JJK:n vakiomiehistä olivat vielä sivussa Anssi Viren, Ady, Matti Lähitie ja Mihaly Szerovay.

JJK: Salkojärvi, Latikka (22. min Tapaninen), Paija, Sinisalo, Hannula, Markkula (32. min Abahassine), Sund, Tuomanen, Eronen, Kari ja Lahtinen.

fcjjk.com