Uutiset / 2009 / Kelpo esitys Jaroa vastaan – paljon nuoria avauksessa

24.01.2009

JJK:n päivän harjoitusottelu Pietarsaaressa FF Jaroa vastaan sujui mukavissa merkeissä kun joukkueet päätyivät 1-1 (1-1) tasapeliin. JJK:n kannalta oli merkittävää että useat nuoret pelaajat saivat vastuuta.

”Esityksemme oli ihan ok. Jaro hallitsi hienokseltaan ja loi enemmän paikkoja”, JJK-luotsi Ville Priha kertoi pelin jälkeen. JJK lähti otteluun nuorella kokoonpanolla kun usea avainpelaaja (mm. Lahtinen, Ady, Viren, Latikka ja Hannula) oli estyneenä päivän kamppailusta.

Jaro siirtyi 1-0 johtoon heti 1. minuutilla kun Sebastian Mannströmin keskitys löysi täysin vapaana olleen Peter Meyerin ja jonka pusku löysi JJK-maalin. JJK:n tasoitusta ei tarvinnut odottaa pitkään sillä 4. minuutilla Niko Markkula ajoi mainiosti sisään oikealta ja Markkulan kaatamisesta aiheutuneen rankkarin Tommi Kari toimitti pietarsaaarelaismaaliin.

”Nuoret pelaajamme lunastivat hyvin paikkansa ja oli hienoa että näinkin moni oma nuori pelaaja sai vastuuta ottelussa”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen säesti Prihaa.

JJK: Salkojärvi, Nieminen (80 min. Piili), Sinisalo, Paija, Tapaninen, Markkula (80 min. Kautto), Poutiainen (46 min. Tuomanen), Sund, Abahassine, Markkanen (46 min. Lähitie) ja Kari.

Kuva: Tommi Karin maalivire jatkui toisessa harjoitusottelussa peräkkäin.