Uutiset / 2009 / JJK SM-sarjan kärkeen – loistava 2-3 (0-1) vierasvoitto Interistä

09.05.2009

JJK:n A-nuoret hakivat vierasvoiton viime vuosien sarjan kestomenestyjältä, Turun  FC Interistä perjantai-iltana ja nousivat samalla SM-sarjan kärkeen.

JJK lähti ennakkoluulottomasti pelaamaan ja joukkue loi ensimmäisellä puoliajalla enemmän tilanteita kuin Inter ja se tuotti tulosta, Eero Markkasen viedessä JJK:n 0-1 puoliaikajohtoon.

Toisella jaksolla Inter sai keskikentän haltuun ja alkoi viedä peliä enemmän vierasjoukkueen päätyyn nopeilla syötöillä JJK:n puolustuslinjan läpi. Interin tasoituksen jälkeen JJK pääsi vielä johtoon Pietilän Mikon maalilla. Inter ei luovuttanut vaan tasoitti pelin vielä 2-2 tilanteeseen. JJK jaksoi puurtaa voittomaalin eteen ja Virtasen Markuksen haamuveto toi kuitenkin JJK:lle arvokkaat vieraspisteet Turusta loppunumeroin 2-3. Erityismaininnan ansaitsee keskikentällä puurtanut Ahosen Anssi kovasta työmoraalista ja sitä kautta onnistuneesta pelistä.

”Iso kiitos koko joukkueelle hienosta tuloksesta, taistelusta ja seurajohdolle kiitos luottamuksesta saada valmentaa tätä joukkuetta”,
totesi joukkueen päävalmentaja Jukka Västinen. ” On hienoa olla tälläisen joukkueen valmentaja”, Västinen jatkoi. ”Tästä se työnteko vasta alkaa. vielä ei ole voitettu mitään, Honka tulee lauantaina vastaan  seuraavassa kotiottelussa ja voittoa lähdetään hakemaan, nöyrästi puolustaen”, Västinen lopetti.