Uutiset / 2009 / Harju täyttyy keskiviikkona – osta lippu etukäteen

03.08.2009

JJK:n Veikkausliigaottelut jatkuvat keskiviikkona 5.8. Harjun stadionilla kun jyväskyläläiset mittelevät Väli-Suomen herruudesta Kuopion Palloseuran kanssa. Ottelun panokset ovat suuret ja kamppailuun odotetaan jopa 5.000 katsojaa.

Ottelun lähtökohta ei voisi olla mielenkiintoisempi. JJK on pelannut viimeiset 3 ottelua tappioitta, kaataen mm. Interin ja Hakan. KuPS on niinikään pelannut kolme peräkkäistä tappiotonta ottelua kun savolaiset pelasivat tasapelin jokaisessa pelaamassaan 3 kotiottelussa.

Hanki lippu etukäteen tai tule ajoissa paikalle

Koska otteluun saapuu yksi JJK:n kauden suurimmista kotiyleisöistä niin sisäänpääsy kannattaa varmistaa etukäteen. Osta lippusi etukäteen. www.lippupalvelu.fi on vaivaton kanava hankkia piletti etukäteen. Voit myös ostaa sekä aurinkokatsomoon että päätykatsomoon oikeuttavan lipun ennakkolipunmyyntipisteistä keskiviikkoon klo 14.00 saakka. Sinua palvelevat: Sportia, Kioski Keskipiste, Grand Star Cafe ja Matsi Bar. Ennakkopisteistä voit ostaa aikuisten, työttömien, opiskelijoiden, varushenkilöiden ja eläkeläisten pääsylippuja (Hinnat 12 € ja 8 € = D, E ja F-katsomot).

Ottelupäivänä kannattaa Harjulle saapua ajoissa sillä lippuja on myynnissä ennen peliä myös kaikilla lipunmyyntiporteilla. Punainen kortti rasismille -esiottelu alkaa klo 17.00 ja portit aukaistaan klo 16.45. Lipunmyyntiruuhkien välttämiseksi pääsylippuja myydään myös Ihantolantien alkupäässä ja etukäteen ostetulla lipulla pääset nopeasti sisään stadionille Ihantolantien varrella olevasta pääportista, ilman jonottamista. Huom! Pääkatsomoon oikeuttavia lippuja (15 €) on myynnissä ottelupäivänä Harjulla klo 16.45 alkaen. 

Kuopiosta Harjulle ennätyksellinen kannatus

Kuopion Palloseura saa otteluun vahvan kannatuksen ja taustatuen sillä Harjulle saapuu arviolta satoja kannattajia kun seuran järjestämälle viralliselle fanimatkallekin on etukäteen ilmoittautunut 120 KuPS-fania. Kun päälle lasketaan yksittäiset autokunnat niin keltamusta väri näkyy keskiviikkona hienosti vieraskatsomossa. JJK toivottaa kaikki KuPS-kannattajat lämpimästi tervetulleiksi Harjulle!

Vaikka kaikki katsojat eivät tule todennäköisesti mahtumaan virallisille katsomopaikoille keskiviikkona, JJK toivoo kaikille jalkapallon ystäville viihtyisää ja tapahtumarikasta jalkapalloiltaa!

JJK – KuPS keskiviikkona 5.8. klo 18.30 Harjun stadionilla!

fcjjk.com