Uutiset / 2008 / Uusi Lahti Cup käynnistyi – JJK:lle tappio

01.02.2008

Lahti Cupin avausottelussa kohtasivat  HJK ja KuPS. Antti Muurisen miehistö vei voiton lukemin 3-1 (1-0). Toisessa ottelussa kohtasivat TamU ja City Stars. Aivan ottelun alkuhetkillä Kakkosessa pelaava Stars siirtyi rankkarilla 1-0 johtoon. Hallitseva Suomen Mestari kuitenkin käänsi ottelun toisella puoliajalla 3-1 voittoon.

FC Lahti kaatoi JJK:n 5-0

Päivän kolmannessa ottelussa kohtasivat kotijoukkue FC Lahti ja JJK. Lahti aloitti ottelun voimakkaasti ja johti puoliajalla 2-0, maalintekijöinä Eetu Sassila ja Berat Sadik. Toisella puoliajalla kotijoukkue Lahti jatkoi maali-iloitteluaan, Berat Sadik puski 3-0 ja Mika Hännisen kaukovedolla Lahti siirtyi 4-0 johtoon ja loppulukemat viimeisteli todella komealla vaparilla Kalle Eerola. JJK:sta ottelussa palkittiin Teemu Pulkkinen ja Lahdelta Sadik.

”Esityksemme oli todella pehmeä”, totesi kakkosvalmentaja Matti Lahtinen pelin jälkeen. JJK lähti otteluun melkoisen siipirikkoisena, kun joukkueelta puuttuivat vammojen ja sairastelun vuoksi Matti Salkojärvi, Anssi Viren, Markus Paija, Ady ja Tommi Kari. Huomenna JJK pelaa klo 11.15. Vastustaja on Myllykosken Pallo, joka hävisi illan viimeisen ottelun Tallinnan TVMK:lle 2-1.

JJK:n kokoonpano:
Zherovay-Latikka(65 min Tapaninen)-Sinisalo-Veijonen-Hannula-Kautto(46 min Abahassine)-Kivilä-Lähitie(65 min Aftab)-Pulkkinen(55 min Markkula)-Lahtinen(65 min Ojala)-Wusu. Vaihdossa: Myllymäki, Saukkonen ja Alhonen.

Kuva: Ady liittyy JJK:n harjoitusrinkiin viikonlopun jälkeen