Uutiset / 2008 / Sunnuntaina Harjulla esiottelussa: FC Culture-Grand Starsit

20.08.2008

Ensi sunnuntaina ennen Ykkösen ottelua JJK-Käpylän Pallo kohtaavat esiottelussa klo 17.00 kulttuuri ja urheilu Harjun stadionilla.
Jyväskylän Kaupunginteatterin ja Sinfoniaorkesterin viihdetaiteilijat muodostavat FC Culture joukkueen joka kohtaa Grand Starsin. Grand Stars joukkue koostuu nykyisistä ja entisistä eri lajien urheilijoista. 

Esiottelu on osa JJK:n, SPR Veripalvelun ja Jyväskylän Kaupunginteatterin yhteistyötä. Kaupunginteatterissa saa ensi-illan lauantaina 6. syyskuuta Veriveljet-musikaali. JJK ja SPR ovat mukana markkinoimassa näytelmää.
Lue lisää: http://www.jkl.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/veriveljet

Kaupunginjohtaja pelaa molemmissa joukkueissa.
Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Andersson on lupautunut pelaamaan yhden puoliajan molemmissa joukkueissa.
Grand Stars joukkueessa pelaavat mm. aerobicin moninkertainen maailmanmestari Tuuli Matinsalo ja moninkertainen korkeushypyn Suomen mestari Kaisa Wallinheimo (ex-Gustafsson). Mukana ovat myös uinnin Euroopanmestari Jere Hård ja voimistelun Maailmanmestari Jani Tanskanen. Lisäksi joukkueessa pelaavat ex-maajoukkue maalivahti Pasi Laaksonen, Veikkausliigan ex-maalitykki Ville Lehtinen, koripalloilija Pekka Markkanen, ex-painivalmentaja Pasi Sarkkinen ja Kiri-legenda Jallu Ahola.

FC Culture-Grand Stars 24.8.klo 17.00 Harjun stadion.

fcjjk.com