Uutiset / 2008 / Kivikova Hämeenlinna JJK:n seuraava haaste

11.08.2008

JJK jatkaa tiivistä Ykkösen ohjelmaansa keskiviikkona kun joukkue matkaa Hämeenlinnaan, sarjan tämän hetken kovakuntoisimman joukkueen vieraaksi. FC Hämeenlinna on pelannut jo peräti 10 ottelua peräkkäin ilman tappiota ja joukkue onkin hienoinen suosikki 16. kierroksen ottelussa.

Teuvo Palkin valmentama FC Hämeenlinna on saanut melkoisen vaihteen päälle kesän vaihtuessa hiljalleen syksyyn. Joukkue on voittanut viimeiset neljä otteluaan ja varsinkin kaksi viimeistä pohjoisen vierailua Torniossa ja Oulussa ja niistä haetut voitot kertovat hämeenlinnalaisten nykykunnosta. Joukkue on hävinnyt viimeksi sarjaottelun 29.5. kun Viikingit oli parempi maalein 2-1.

Viime kaudella 2007 FC Hämeenlinna pelasi hurmoksellisesti koko loppukauden kun joukkue pelasi sarjan syyskierroksen eli viimeiset 13 ottelua ilman tappiota, nousten lopulta sarjan neljänneksi.

Hämeenlinnalaiset eivät ole pystyneet viimeistelemään sarjan kolmen kärkijoukkueen tahtiin (18 maalia) mutta joukkueen puólustuspelaaminen on ollut sarjan parasta tuloksellisesti sillä päästetyjä maaleja joukkueella on vain 10.

fcjjk.com