Uutiset / 2008 / JJK:lle ensimmäinen tappio – Oulu vahvempi 2-1 (1-1)

07.06.2008

JJK vietti tappiollista viikkoa kun joukkue koki toisen takaiskun viikon aikana. Keskiviikon Suomen Cupista putoaminen sai jatkoa Oulussa kun isäntäjoukkue AC Oulu oli jyväskyläläisiä maalin parempia ja näin JJK koki ensimmäisen tappionsa kauden Ykkösessä.

Oulussa nähtiin hyvätasoinen ja vauhdikas sarjakamppailu. ”Joukkueemme oli liikkeellä hyvällä asenteella ja teimme töitä hyvällä moraalilla. Toki vastustajakin oli hyvä mutta maalipaikat huomioiden enemmänkin olisimme voineet ottelusta saada”, JJK-luotsi Matti Lahtinen totesi pelin jälkeen.

JJK aloitti ottelun pirteästi ja jo 5. minuutilla joukkue oli siirtyä johtoon Tunden ja Mika Lahtisen toimesta. Vierasmaali nähtiin 14. minuutilla Lahtinen laukoi vaarallisesti ja Tunde pääsi sijoittamaan irtopallon maalin perukoille. JJK-vahti Mihaly Szerovay esitti paraatipelastuksen ennenkuin Oulu tuli tasoihin 41. minuutilla. Axel Orrström käytti hyväkseen JJK-puolustuksen nukahduksen ja tauolle siirryttiin 1-1 tasatilanteessa. ”Hallitsimme jaksoa hienokseltaan mutta Oulu rankaisi joukkuettamme tehokkaasti”, Lahtinen harmitteli.

Toisella jaksolla Oulun kova teho jatkui kun isännät siirtyivät 2-1 johtoon 59. minuutilla. Donewell Yobe otti pallon varmasti haltuunsa ja viimeistely oli varmaa. JJK haki sinnikkäästi tasoitusta. Tommi Karin pusku meni hieman yli maalin 79 minuutilla, Markus Paijan viuhuva tykki 89. minuutilla haki ylänurkkaa mutta Oulun maalivahti Dennys Rodrigues pelasti ilmiömäisesti. 90. minuutin loppuhässäkästäkään pallo ei Oulun maaliin löytänyt joten pisteet jäivät tervakaupunkiin.

”Otteemme oli läpi ottelun hyvä ja tällaisella esityksellä saamme jatkossa varmasti pisteitä”, Lahtinen päätti.

JJK: Szerovay, Hannula, Paija, Viren, Sinisalo, Kivilä, Lähitie, Abahassine (72 min Kari), Ady, Lahtinen ja Tunde. Muut vaihtopelaajat: Salkojärvi, Veijonen, Vinny Bala, Kautto ja Poutiainen.

Yleisömäärä: 1.534 katsojaa