Uutiset / 2008 / JJK:lle 1-0 tappio Kuopiossa KuPS:in vieraana

06.04.2008

JJK edustusjoukkue jatkoi harjoitusotteluidensa sarjaa Kuopiossa kun liigaan noussut KuPS isännöi jyväskyläläisiä.

Kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia selvällä otteella alusta lähtien ja ansaitsi niukan voittonsa. Voittomaalin teki 29. minuutilla Ilja Venäläinen keskikenttäpelaaja Echiabhi Okodughan keskityksen jälkeen. JJK-vahti Matti Salkojärvi pudotti keskityspallon ja Venäläinen pääsi sijoittamaan pelivälineen tyhjään verkkoon.

Pari minuuttia myöhemmin Venäläinen oli lähellä lisätä kotijoukkueen maalilukemia. Miikka Turunen lähetti vauhdikkaan nappikeskityksen JJK-alueelle ja Venäläisen tulinen pusku osui maalitolppaan. JJK:n maalintekopaikat ajoittuivat toiselle puoliajalla. Ensin Adyn laukaus vasemmalta laidalta suuntautui hieman maalin ohi. Parhain tasoitustilaisuus nähtiin 83.minuutilla, mutta vaihdosta kentälle tullut Sampo Ojala ei pystynyt ohittamaan kotijoukkueen maalivahti Joonas Pöntistä.

JJK:n kokoonpano: Matti Salkojärvi, Janne Hannula, Jukka Sinisalo, Markus Paija, Anssi Viren, Ady, Juha Veijonen (69 min Antto Tapaninen), Matti Lähitie, Marko Kivilä (90 min Aku-Jaakko Saukkonen), Mika Lahtinen (69 min Sampo Ojala), Zakaria Abahassine.

A-nuoret voittivat Kingsin toistamiseen
JJK:n A-nuoret kävivät sunnuntaina hakemassa voiton Kingsístä lukemin 3-0 (0-0). Toisella puoliajalla maalit tekivät Jasin Abahassine (2) ja Mikko Pietilä. A-nuorten SM-sarja alkaa ensi viikonloppuna JJK:n osalta kotiottelulla FC Reipasta vastaan. Ottelu pelataan lauantaina Vehkalammella klo 15.00.