Uutiset / 2008 / JJK piirin mestari – Huima kaatui 3-1 (1-0)

08.03.2008

JJK avasi jyväskyläläisen jalkapalloilun ulkokauden tänään Vehkalammella omalta osaltaan heti finaalitunnelmissa kun joukkue kohtasi Keski-Suomen piirin finaalissa Äänekosken Huiman Kakkosessa pelaavan miehistön. Kentän laidalla värjötellyt runsaslukuinen yleisö näki melko mukavan kamppailun jossa isännät loivat maalipaikkoja runsaasti.

Kari ja Ady mukaan kokoonpanoon

JJK lähti otteluun ilman loukkaantumisia kun pitkään sivussa ollut Tommi Kari teki paluun oikeaan laitaan ja Ady debytoi JJK-paidassa keskikentällä. Ainoastaan Matti Lähitie oli sivussa flunssan takia. Brassivahvistus Ady tulee tarjoamaan jyväskyläisyleisölle paljon iloa kesän aikana kun pelaaja saa itsensä kuntoon sillä pelaajan syöttö- ja laukaisuarsenaali on Ykköseen todella kovaa tasoa ja hän pystyy luomaan oivalluksillaan maalipaikkoja JJK:n aktiivisille ja nopeille kärkimiehille.

JJK loi maalipaikkoja läpi ottelun

JJK loi ottelussa runsasti maalintekopaikkoja heti ensimmäisestä hyökkäyksestä lähtien. Kun JJK-kärjet olivat hukanneet ottelun alkuhetkillä muutaman avopaikan nousi laitapuolustaja Janne Hannula mukaan hyökkäykseen ja siirsi JJK:n 1-0 taukojohtoon. Tommi Kari nousi oikealta laidaltaan hyvin mukaan tukemaan hyökkäyksiä mutta avautuneista avopaikoista ei tulosta vielä syntynyt. Lähimmäksi Tommi osui rangaistuspotkusta mutta ylärima oli liian alhaalla.

Sakke tehokas vaihtomies – 2 maalia

JJK teki useita vaihtoja toiselle jaksolle. Joukkue loi edelleen hyvin tilanteita mutta lisämaalit jäivät tekemättä. Huima iski lopulta ottelun tasoihin kun jakson puolivälissä Kalle Kautto laukoi taitavasti 18 metristä pallon JJK-maalin takanurkkaan. Toiselle jaksolle sisään tullut varusmies Zakaria Abahassine (kuva) iski heti Huiman osuman jälkeen isännät 2-1 johtoon yhteistyössä Adyn kanssa ja vielä kertaalleen hetkeä myöhemmin ja näin JJK voitti piirinmestaruuden maalein 3-1.

JJK: Szerovay (Myllymäki), Viren (Viejonen), Sinisalo, Paija, Hannula (Latikka), Kari, Kivilä, Aftab, Ady, Lahtinen (Abahassine) ja Wusu (Ojala).