Uutiset / 2008 / JJK-KPV SUNNUNTAINA: Ykkösen maalipyssyt vastakkain

08.08.2008

Sunnuntain JJK-KPV -ottelussa nähdään runsaasti tulivoimaa kun Ykkösen maalipörssin tämän hetken kaksi tehokkainta pelaajaa, Babatunde Wusu ja Jussi Kemmo yrittävät lisätä maalimääriään entisestään.

Maalipörssiä ylivoimaisesti 15 maalilla johtava JJK-hyökkääjä Babatunde Wusu on pelaamassa tähänastisen uransa tehokkainta ja parasta kauttaan. Viime kaudella Tunde viimeisteli JJK:n paidassa Ykkösessä myös hienon maalimäärän kun väkivahva maalinsylkijä iski 16 maalia. Kaudet 2005 ja 2006 Tunde edusti Ykkösen Mikkelin Palloilijoita. Mikkelin aikana maalimäärät olivat 9 (2006) ja 7 (2005). Kevätkierroksen 2-2 tasapelissä Kokkolassa Tunde viimeisteli yhden maalin KPV:n verkkoon. Mika Lahtinen on onnistunut Tunden rinnalla neljästi.

Jussi Kemmo noussut Ykkösen maalipyssyksi

Kokkolan Pallo-Veikkojen maalintekovastuu on jakaantunut selvästi useammalle pelaaajalle kun peräti 11 pelaajaa on kirjauttanut nimensä tilastoihin. Ykkösen maalipörssin kakkoseksi on alkukaudesta noussut hyvillä esityksillään Jussi Kemmo (alakuva) joka on tehnyt jo 8 osumaa. Kemmon kurssi on noussut vauhdilla sillä vielä viime kaudella hyökkääjä viimeisteli Jipolle neljä maalia ja kaudella 2006 viidesti. Kemmoa ovat säestäneet hyvin Aki Sipilä neljällä ja Tarmo Koivuranta kolmella maalilla.

JJK ja KPV ovat tehneet viimeksi pelaamissaan 6 ottelussa yhteensä 28 maalia joten sunnuntaina on odotettavissa maalirikas ja värikäs ottelu.

Ykkösen 15. kierroksen ottelu JJK-KPV Harjun stadionilla sunnuntaina 10.8. klo 18.30 – Tervetuloa!

fcjjk.com