Uutiset / 2008 / JJK-KPV SUNNUNTAINA: Hyödynnä keskustan pysäköintialueet

09.08.2008

JJK:n Ykkösen kotiottelut ovat keränneet kuluvallakin kaudella mukavia yleisömääriä ja niin tulee tapahtumaan myös sunnuntaina JJK-KPV -ottelussa johon odotetaan vähintään 2.000 katsojaa.

On järkevää hyödyntää stadionin vieressä olevat keskusta-alueen pysäköintialueet ja varsinkin Jyväs-Parkki tarjoaa useita hyviä vaihtoehtoja aivan kävelyetäisyydellä.

Lähimmät yleiset pysäköintialueet ovat Sepänaukiolla, kulku Sepänkadun kautta ja Viitaniemen urheilupuiston pysäköintialueella. Alueilla kuitenkin rajallisesti paikkoja ja huomioi varsinkin arkiotteluissa kaupungin pysäköintiohjeet.

Keskusta-alue tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa Harjun Stadionin vieressä. Kadunvarsipysäköinnin lisäksi käytössäsi ovat lähellä sijaitsevat Jyväs-Parkin 
P-tori
(sisäänajo Yliopistonkadulta)
P-Kolmikulma (sisäänajo Ilmarisenkadulta)
P-Asema (sisäänajo Väinönkadulta) 
P-Sokos (Uusin parkkitalo, sisäänajo Vapaudenkadulta).
Kaikki parkkitalot ovat avoinna 24 h.

Keskustaan pysäköidessäsi kannattaa hyödyntää tällöin Harjun Stadionin kaupungin puoleista sisääntuloporttia. Huom! Hälytysajoneuvoilla ja muulla liikenteellä on oltava Ihantolantiellä (Stadionin edustalla) esteetön kulku myös ottelutapahtumien aikana. Ihantolantien oikeaan laitaan alhaalta tultaessa ei saa pysäköidä.

Huom! Jyväsparkin ottelupäivän parkkikortilla saat 2 €uron alennuksen pääsylipusta Harjun lipunmyyntipisteistä (3 porttia).

fcjjk.com