Uutiset / 2008 / JJK ja KPV tasapeliin vaisuhkossa harjoituspelissä

12.04.2008

Ennakkoon melko vahvoilla joukkueilla Ykköseen lähdössä olevat JJK ja KPV harjoittelivat keskinäisessä ottelussa Jyskän kentällä. Joukkueet eivät kamppailussa pystyneet luomaan maalintekopaikkoja juuri ollenkaan ja muutenkin pelin taso jäi vaisuksi. Joukkueet onnistuivat kertaalleen ja loppunumerot olivat 90 minuutin jälkeen lopulta 1-1 (1-1).

JJK:n valmentaja Ville Priha (kuva) ei ollut tyytyväinen ottelun jälkeen. ”Ottelun taso jäi vaisuksi ja esitys jätti kyllä meille paljon parannettavaa ennen sarjan alkamista”, Priha mietiskeli. ”Syöttöpelimme oli huonoa ja rauhatonta. Positiivisena asiana oli nuoren Patrick Poutiaisen rohkea sisääntulo peliin pitkän loukkaantumisjakson jälkeen”, Priha jatkoi.

JJK siirtyi johtoon 14. minuutin jälkeen kun Marko Kivilä keskitti vasemmalta ja Zakaria Abahassine puski isännät johtoon. KPV tuli tasoihin vielä ennen taukoa. Lawrence Smith kamppaili itselleen laukaisupaikan JJK-puolustuksen keskellä ja KPV-pelaajan terävä laukaus 20 metristä yllätti JJK-vahti Matti Salkojärven.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Paija, Tapaninen, Veijonen, Kivilä (60 min Poutiainen), Lähitie, Ady, Wusu, Kari (60 min Lahtinen) ja Abahassine.

JJK:n seuraava harjoitusottelu pelataan Muuramessa keskiviikkona 16.4. klo 15.00 alkaen kun vastustajaksi saapuu Atlantis FC Helsingistä.