Uutiset / 2008 / JJK hallitsi Hämeenlinnassa – lopulta päädyttiin 2-2 tasapeliin

19.03.2008

JJK vieraili FC Hämeenlinnan isännöimässä harjoitusottelussa kaksijakoisella tavalla sillä vieraiden selkeä tunnin kestänyt pallollinen hallinta ja 0-2 johto kääntyi lopulta viimeisen vartin aikana 2-2 (0-1) tasapeliin.

”Pallollinen pelimme oli varmasti talven parasta ensimmäiset 60 minuuttia ja joukkueen esitys oli todella nautittavaa. 0-2 tilanteessa olisikin pitänyt iskeä lopulliset ratkaisut ottelulle. Viimeinen vartti oli taas erittäin huonoa puolustamista ja kesän sarjaottelussa loppunumerot ja lopun kompurointi olisi harmittanut todella paljon” JJK:n valmentaja Matti Lahtinen mietiskeli pelin jälkeen.

JJK lähti otteluun uudella taktiikalla ja peli sujui täysin JJK:n hallinnassa. 22. minuutilla JJK siirtyi 0-1 johtoon kun Marko Kivilän ja Adyn esityöstä Tunde viimeisteli vierasmaalin. Heti tauon jälkeen 48. minuutilla jyväskyläläiset lisäsivät johtoaan kun Ady maalasi tyylikkäästi Matti Lähitien tarjoilusta. 0-2 johdossa JJK tuhlasi muutaman ”ottelupallon”.

78. minuutilla JJK puolusti kahteen otteeseen huonosti ja Hämeenlinna rokotti JJK:ta tylysti kavennuksellaan. JJK konseptit sekosivat maalista lisää ja kotijoukkue nousi 2-2 tasapeliin 89. minuutilla.

JJK: Salkojärvi, Viren, Sinisalo, Paija, Hannula, Kari, Lähitie, Kivilä (56 min Veijonen), Ady (58 min Abahassine), Tunde (85 min Ojala) ja Lahtinen (85 min Markkula).