Uutiset / 2008 / Atlantis niukasti parempi Muuramessa

16.04.2008

Muuramessa pelatussa harjoitusottelussa vierasjoukkue Atlantis oli niukasti 1-0 lukemin ”kotijoukkue” JJK:ta parempi. Vierasjoukkueen voitto maalin tuli kun ensimmäistä puoliaikaa oli jäljellä 10 minuuttia, kun Max Lundberg pääsi viimeistelemään maalin edestä ottelun ainokaisen maalin. Ennen tätä tilannetta oli Atlantiksella yksi tolppalaukaus, jonka laukoi vapaapotkusta Obi Metzger. JJK:n parhaat tilanteen syntyivät puolustaja Janne Hannulan ylösnousuista. Kerran pallo saatiin maaliinkin, mutta Babatunde Wusun veto hylättiin paitsiona. JJK:n nuoret Patrick Poutiainen ja Antto Tapaninen olivat joukkueensa parhaimmistoa. JJK:n seuraava kotiottelu on myös Muuramessa. Tulevana lauantaina on vastassa klo 13.15 Jippo.