Uutiset / 2008 / Akatemia päätti sarjan voitolla

18.02.2008

JJK Akatemian viimeinen SM-sarjan C-lohkon ottelu päättyi 2-1(1-0) voittoon Kemijoki Akatemiasta. Voitolla kotijoukkue nousi lohkossa kolmanneksi. Jatkokarsintapaikka jäi pisteen päähän, kun FC Vaasa oli voittanut lauantaina Keimijoen 4-0.

JJK:n ensimmäisen maalin teki Eero Markkanen. Kun ottelua oli pelattu 12 minuuttia vapautti Niko Markkula Markkasen vapaaksi. ”Hallitsimme peliä, mutta vastustaja pääsi toisella puoliajalla tasoittamaan keskikentän pallon menetyksemme jälkeen”, totesi valmentaja Jori Särkkä ottelun jälkeen.
Kotijoukkueen ”uurastus” palkittiin kymmenen minuuttia ennen ottelun päätöstä. Vahvasti hyökkäyksessä pelannut Markkanen kaadettiin rankkarin arvoisesti, ja ”pilkun” latoi sisään Khyam Aftab.

JJK:n parhaita ottelussa olivat Markkanen, Markkula, Aftab sekä toiselle puoliajalle kentälle vauhdettu Mikko Hiltunen.

”Harmittaa poikien puolesta, että ottelut päättyivät tähän”. ”Olemme kehittyneet joukkueena todella paljon neljässä kuukaudessa” jatkoi Särkkä analysointia Akatemian kaudesta. Jatkokarsintaan menevät C-lohkosta KPV ja FC Vaasa.