Uutiset / 2008 / A-nuoret murskasi Kingsin

30.03.2008

JJK:n A-nuoret murskasivat sunnuntaina Vehkalammelle vieraaksi saapuneen Kuopion Kingsin A:n 10-1(5-0). Kings nousi viime syksynä SM-sarjaan. Kotijoukkueen maalin teon aloitti Niko Markkula jo ottelun ensimmäisillä minuuteilla. Maalipaikkojen rakentelu jatkui tasaisena koko avaus  puoliajan. Toisen maalin teki Khyam Aftab, jonka jälkeen seuraavat kaksi maalia teki Jasin Abahassine ja puoliajan viimeisen taas Markkula. Toisen puoliajan alussa vierasjoukkue kavensi, mutta kotijoukkue jatkoi maali-iloittelua jvälittömästi tämän jälkeen. Kingsin oma maalin jälkeen Markkula teli kaksi seuraavaa maalia. Viimeiset maalit tekivät Aftab ja Abahassine. ”Pelasimme todella hyvän ottelun, hallitsimme täysin peliä koko ottelun ajan” totesi JJK:n valmentaja Tom Nevanpää ottelun jälkeen. JJK pelaa viimeisen harjoitusottelun ensi sunnuntaina Kuopiossa Kingsiä vastaan, ennen SM-sarjan avausta. Ensimmäinen sarjaottelu pelataan lauantaina 12.4.Vehkalammella, vastustajaksi saapuu Lahden Reipas.

B-nuorille tappiot.
JJK B1 joukkue pelasi lauantaina Palokan Riennon miestenjoukkuetta vastaan. Maalirikas ottelu päättyi PaRin 6-5 voittoon. B2 joukkue vieraili lauantaina Valkeakoskella. Hakan B-nuoret voitti päivän ensimmäisen ottelun 2-0. Illalla joukkue kohtasi Toijalan Pallon miesten joukkueen(Kolmonen), tämänkin ottelu päättyi kotijoukkueelle 2-0.