Uutiset / 2007 / Suomen Cupin JJK-HJK puolivälierään myyty jo yli 1.000 pääsylippua

02.08.2007

 

JJK yrittää saada otteluun runsaasti lisää katsomotilaa

27.9. pelattavan Suomen Cupin JJK-HJK -puolivälierän ennakkolipunmyynti on alkanut erittäin vilkkaasti. Otteluun on torstaiaamuun mennessä myyty 1.050 pääsylippua. Lippuja on myyty tasaisesti yksittäisille katsojille ja yritysasiakkaille. Erikoishinnalla saatava lippuerä on myynnissä 15.8. asti joten kannattaa toimia nopeasti ja hyödyntää iso hintaetu!

JJK pyrkii saamaan otteluun huomattavasti lisää katsomokapasitteettia jotta ottelusta saadaan tehtyä todellinen Cup-juhla.

”Koska yleisurheilukausi alkaa olla ohi HJK-ottelun aikaan haluamme selvittää mahdollisuuden saada riittävät lisäkatsomot maalien taakse ja näin varmistaa riittävät edellytykset isolle yleisötapahtumalle. Samalla lisäkatsomot palvelisivat loppusyksyn muitakin otteluita jos kysyntä viimeisissä otteluissa on runsasta”, Janne Särkkä toteaa. ”Satsaamme Cupiin joka vuosi täysillä ja haluamme näin myös nostaa cupin arvostusta osaltamme”.

JJK on asettanut myyntiin 3.000 pääsylippua. Toimi nopeasti ja varmista paikkasi HJK-ottelussa!

Kausi- ja klubikorteilla (n. 600 kpl) ja Fox Card-korteilla (n. 4.000 kpl) on otteluun vapaa pääsy.

Ennakkolipun hinta on 8 € 15.8. asti (Aikuiset, varusmiehet, eläkeläiset, opiskelijat). Aikuisten lipun hinta portilla ottelupäivänä 12 €, varusmiehet, eläkeläiset ja opiskelijat 9 €. Lapset alle 18 vuotta 5 €, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Ennakoliput myy: Intersport Tourula, Grand Star Cafe ja Kioski Keskipiste.

TEHDÄÄN JJK-HJK -OTTELUSTA KAIKKIEN AIKOJEN JALKAPALLOJUHLA!

fcjjk.com