Uutiset / 2007 / Sarjanousijat kohtaavat Kokkolassa

24.02.2007

 

GBK nousi viime syksynä Ykköseen. Saman tempun teki myös JJK Jyväskylästä. Lauantaina GBK ja JJK iskevät yhteen Kokkolassa. Kipparihallissa pelattava ottelu alkaa kello 14.15.

GBK:lla on takanaan kaksi kovaa koitosta. IFK Vaasasta kaatui, mutta liigajoukkue AC Oulu haki Kokkolasta voiton. Ottelu on GBK:n kolmas kahdeksan vuorokauden sisällä.

– Kaksi ottelua antoivat meille juuri sitä mitä haimme ja halusimme. Toivon ja uskon, että myös JJK-ottelu antaa paljon, GBK:n valmentaja Mats-Erik Käld kommentoi.

– JJK on mielenkiintoinen joukkue. Seura on saanut paljon paluumuuttajia. Edellisessä harjoituspelissä joukkue kukisti PP-70:n 3-0.

GBK:lla on tiettyjä ongelmia loukkaantumisten ja sairastelujen kanssa. Loukkaantumisten vuoksi lauantain pelistä poissa ovat varmuudella Sergei Panchenko ja Joni Koppinen.

Kysymysmerkkejä ovat Juha-Heikki Elo, Mika Granholm, Jonas Nyberg ja Tommi Halonen, jotka kaikki ovat sairastelleet tällä viikolla. Sebastian Björkstrand on poissa JJK-pelistä. Hän on futsal-maajoukkueen mukana Hollannissa.

– JJK-peliin joudumme varmasti tekemään muutoksia. Mutta se on tietysti osa jalkapalloa. Myös kesällä tulee näitä tilanteita, Käld toteaa.

JJK-pelin jälkeen GBK:n pelaajat saavat hieman lomaa. Henkilökohtaisella tasolla harjoitukset jatkuvat, mutta yhteisharjoittelun osalta seura pitää viikon tauon.

Joukkue on myös videolta analysoinut viikon aiemmat pelit (IFK, AC Oulu).

– Niistä on poimittu talteen positiiviset ja hyvät asiat. On asioita joita pitää parantaa ja niiden kanssa työskentelemme.

www.gbk.fi / fcjjk.com