Uutiset / 2007 / RoPS hakee suoraa nousua – JJK:lla vielä ohut oljenkorsi

05.10.2007

 

JJK ja RoPS iskevät yhteen lauantaina Harjun Stadionilla Ykkösen 24. kierroksella. RoPS johtaa sarjaa 4 pisteen erolla Kuopion Palloseuraan nähden kun pelaamatta on enää kolme kierrosta. JJK:n mahdollisuus tavoittaa kakkosena oleva KuPS ja kuopiolaisten 8 pisteen ero jäljelläolevissa otteluissa on hyvin pieni. JJK:n pitäisi pystyä kolmeen peräkkäiseen voittoon ja keltamustien olisi kompuroitava omalta osaltaan sopivasti.

Kun JJK ja RoPS kohtasivat edellisen kerran 15.7. Rovaniemellä päätti RoPS hieman väsyneen JJK:n hienon 10 tappiottoman ottelun putken 2-1 kotivoitolla. RoPS on ollut erittäin vahvassa vireessä kesästä lähtien ja joukkue on pystynyt tasaisen laadukkaisiin suorituksiin ottelusta toiseen. Varsinkin Nchimunya Mweetvan huikea maalivire (15) on nostanut rovaniemeläiset Ykkösen piikkipaikalle.

Vaikka JJK:lla on vielä pienen pieni mahdollisuus jopa karsijanpaikkaan hakee joukkue kuitenkin viimeisissä otteluissaan (RoPS, Klubi-04 ja KuPS) hyvää suoritusta ottelu kerrallaan. Joukkue on tehnyt sarjassa eniten maaleja (42) ja maalinteossa onnistuminen myös viimeisissä kamppailuissa toisi tarjolla olevat pisteet, jos ei aivan karsijan paikkaan saakka niin ainakin sarjan kolmospaikkaan. JJK:lta puuttuu lauantain ottelusta varmuudella Matti Lähitie (reisi) ja Jukka Sinisalo (pelikielto).

RoPS joutuu viimeisissä otteluissaan todelliseen testiin. KuPS vaanii kahdella kotiottelullaan ja Tornion vierailullaan aivan RoPS:in vanavedessä kun taas rovaniemeläiset matkaavat kaikissa otteluissaan tien päälle kohti etelää (JJK, Atlantis ja FC Hämeenlinna) mikä tekee päätöskierroksista erittäin mielenkiintoiset. RoPS:ilta puuttuu JJK-kamppailusta pelikieltoa kärsivä Zeddy Saileti.

JJK-RoPS lauantaina 6.10. klo 15.00 Harjun Stadionilla – tervetuloa!

fcjjk.com