Uutiset / 2007 / ”Onnittelut Kuopion jalkapallolle – JJK:n työnteko jatkuu”, Priha totesi

21.10.2007

 

JJK-valmentaja Ville Priha onnitteli kuopiolaisia hienon liiganousun johdosta KuPS-JJK -ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Onnittelut Kuopion jalkapallolle, tämä on ansaittu liiganousu. KuPS:lla oli paras joukkue ja paras materiaali tässä sarjassa ja on erittäin hieno asia, että joukkue koostuu suomalaisista jalkapalloilijoista. Loppunumerot olivat ehkä aika rajut, sillä meilläkin oli omat mahdollisuutemme, Priha arvioi.

– Meillä oli ensi jaksolla viisi hyvää maalipaikkaa ja kotijoukkueella pari-kolme. Toisella jaksolla KuPS oli selvästi vahvempi ansaiten voittonsa, vaikka 4-1 olikin ehkä hieman liikaa. En kuitenkaan ole hirveän pettynyt omaan joukkueeseeni, sillä joka jätkä pisti kentällä parastaan. KuPS oli tänään pikkuisen parempi, Priha totesi.

Priha pitää JJK:n sarjakautta hyvänä ja katseet on jo siirretty vahvasti tulevaisuuteen.

– Kautemme on ollut erittäin hyvä, sarjassa olemme kolmas ja cupissa edettiin hienosti kahdeksan parhaan joukkoon, joten tyytyväinen täytyy olla. Meidän lähtökohtamme ovat aivan erilaiset kuin KuPS:lla, sillä pelaajamme ovat pelanneet aiemmin pääasiassa Kakkosessa, kun taas KuPS:n joukkueessa jokaisella pelaajalla taitaa olla liigakokemusta, Priha jatkoi.

– Me kehitetään seuraa edelleen ja tehdään kovasti töitä ja muutaman vuoden sisällä olemme toivottavasti Veikkausliigajoukkue. Vaatii satsauksia ja euroja, jotta noustaan, JJK-luotsi päätti.

www.miestenykkonen.fi / fcjjk.com