Uutiset / 2007 / KuPS hakee lauantaina suoraa nousua – JJK varmistanee pronssimitalit

19.10.2007

 

Kuopion Magnum Areenalla ratkotaan lauantaina tärkeitä sarjapisteitä. Kotijoukkue Kuopion Palloseura taistelee suorasta Veikkausliiganoususta oman kotiyleisönsä edessä ja vierasjoukkue JJK Jyväskylä taistelee Ykkösen tämän kauden pronssimitaleista jotka ovat jo vahvasti jyväskyläläisten haarukassa.

Päätöskierroksen jännitysnäytelmä alkaa Magnum Areenalla kello 15.00. JJK-faneja saapuu lauantaina runsaasti paikalle, joten katsomossa riittää sähköistä ottelutunnelmaa.

JJK-puolustaja Lassi Lehtonen jättää lauantaina jäähyväiset jalkapalloviheriöille. Hän pelaa Magnum Areenalla peliuransa päätösottelun KuPS:ia vastaan ja hyvästelee siten suomalaisen jalkapalloyleisön.

Kotijoukkue lähtee vahvasti latautuneena ja taistelutahtoisena lauantaiseen ratkaisuotteluun tähtäimenään revanssi paikallisvastustajasta. Kuopiolaisilla on takanaan viiden peräkkäisen ottelun voittoputki ja sarjakausi halutaan päättää voitokkaasti oman kotiyleisön edessä.

– Joukkueessa vallitsee positiiviset tunnelmat ja pelaajissa ilmenee hyvää heittäytymistä, vahvaa keskittymistä ja selkeätä halua voittaa, valmentaja Kai Nyyssönen iloitsee.

– Me on tultu kahdeksan pisteen takaa ja suora nousu on edelleen mahdollinen. Viisi peräkkäistä voittoa kertoo erittäin hyvästä syyskaudestamme. Kaikki on edelleen mahdollista ja me tehdään lauantaina niin hyvä lopputulos kuin voidaan, valmentaja lupaa.

– Kuudetta peräkkäistä voittoa haetaan ja toivottavasti me ollaan lauantaina se illan ensimmäisen maalin tekijä, jotta saataisiin luotua painetta Rovaniemen suuntaan, Nyyssönen jatkaa.

Puolustaja Jani Hartikainen ei pelaa JJK-ottelussa. Topparikaksikko Olli Kosonen – Patrik Turunen esitti erinomaisia otteita viime kierroksella Torniossa ja he kantavat vastuuta kauden päätösottelussakin.

– Jyväskylässä kärsitty tappio on meillä hampaankolossa, sillä se on selkeästi huonoin suorituksemme tällä kaudella. Nyt me halutaan näyttää JJK:lle. Kaikki draaman elementit ovat koossa ja huikeaa loppukliimaksia on nähty edellisissäkin kotipeleissämme. Värikästä vilinää ja vilskettä riittää aina loppuvihellykseen saakka ja nyt yleisöllä on aihetta saapua katsomoon, valmentaja muistuttaa.

www.miestenykkonen.fi / fcjjk.com