Uutiset / 2007 / Kotkalaiset näkivät punaista – FC Kooteepee ja JJK 1-1 tasapeliin

27.03.2007

JJK jatkoi harjoituskauden vieraspelejään Vierumäellä kun vastustajaksi asettui Veikkausliigassa pelaava FC Kooteepee. JJK:n tappioton vierasputki venyi viiden ottelun mittaiseksi kun tuloksena oli 1-1 (1-1) tasapeli, värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Kotkalaiset näkivät punaista kahdesti avausjaksolla

”Kooteepee tuli otteluun kovalla tempolla ja ottelu alkoi tasaantua vasta 25 minuutin jälkeen”, JJK-luotsi Matti Lahtinen kertasi pelin jälkeen. ”Toki meilläkin oli jo avausjaksolla muutama hyvä maalintekopaikka mutta Teemu (Pulkkinen) ja Pekko (Kotamäki) eivät onnistuneet paikoistaan”, Lahtinen jatkoi. Kotkalaiset siirtyivät 1-0 johtoon 23. minuutilla kun Kim Liljeqvist petasi paikan Antonio Inutilelle joka nosti hallitusti Kooteepeen johtoon. 30 peliminuutin jälkeen alkoi tapahtua. Liettulaiskokelas Edjis Ivasko puski JJK-laituri Janne Järvistä päähän josta nousi punainen kortti. Hetkeä myöhemmin Kim Liljeqvist näki punaista soitettuaan suutaan ottelun erotuomarilla. JJK kuittasi pelin tasoihin 44. minuutilla kun Babatunde Wusu ja Teemu Pulkkinen loivat paikan Tommi Karille jonka oli helppoa tasoittaa ottelu numeroihin 1-1.

Katajamäki palasi kokoonpanoon

”Sinänsä oli harmillista että harjoitusottelu sai tällaisen käänteen punaisten korttien seurauksena. Kotka joutui puolustuskannalle toisella jaksolla ja me emme onnistuneet hyödyntämään ylivoimaamme ja muutamaa hyvää maalintekopaikkaamme”, Lahtinen mietti. Jakson paras paikka avautui ”Tundelle” joka ei kuitenkaan läpiajossaan onnistunut. Aki Katajamäki (kuva)pelasi JJK-paidassa harjoituskauden ensimmäiset peliminuutit pitkän loukkaantumisjakson jälkeen.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Lehtonen (46. min J-M. Häkkinen), Sinisalo, Latikka, Järvinen, Kotamäki (46. min Miettinen), Veijonen (79. min Katajamäki), Pulkkinen, Kari (46. min Kautto) ja Wusu