Uutiset / 2007 / JJK:n tappioton vierasputki poikki – RoPS voitti 2-1 (0-0)

15.07.2007

Tarvittiin seitsemän vierasottelua ennenkuin JJK taipui tappioon vieraskentällä Ykkösen kamppailuissa. JJK lähti RoPS-otteluun haastellisesta tilanteesta torstain kiihkeä Cup-taisto allaan jatkoaikoineen.

”Joukkueessamme ei ollut tänään virtaa niin paljon kuin olisi tarvittu sillä RoPS tuli otteluun vahvasti”, JJK-luotsi Ville Priha mietti pelin jälkeen. ”Kaikki tekivät sen minkä pystyivät mutta se ei tänään riittänyt”. ”Emme pystyneet luomaan maalintekopaikkoja normaaliin tapaan ja iskimme johtomaalin kovalla prosentilla”, Priha jatkoi. ”Tappio harmittaa aina mutta RoPS otti tänään ansaitut pisteet”, Priha tunnusti rehdisti.

JJK siirtyi ottelussa 0-1 johtoon 52. minuutilla kun Tommi Kari lähetti kierteisen vapaapotkun takatolpalle josta Babatunde Wusu puski kauden 11. maalinsa. RoPS tuli tasoihin heti seuraavalla minuutilla. Rovaniemeläiset ratkaisivat ottelun lopullisesti 78. minuutilla Majavan maalilla. JJK ei saanut enää loppuhetkillä luotua riittävää painetta ja maalintekopaikkoja RoPS-maalille ja näin joukkue suuntasi kotimatkalle ilman vieraspisteitä.

JJK:n kokoonpano