Uutiset / 2007 / JJK:n nuorille voitto ja tappio Helsingissä

12.05.2007

JJK:n A- ja B-nuoret matkasivat lauantaina Helsinkiin. Molempien vastustajana oli SM-karsintasarjassa PK-35. A-nuoret voittivat ottelunsa 3-1, B-nuoret hävisivät 4-0.

A-nuoret nousivat voittoon

A-nuorten ottelussa kotijoukkue oli ensimmäisellä puoliajalla parempi. ”PK-35 oli ensimmäisellä puoliskolla parempi ja he ansaitsivat puoliaika johtonsa”, valmentaja Ton Nevanpää totesi ottelun jälkeen. Toisella jaksolla JJK nousi lopulta selvään voittoon. ”Meidän pojat olivat selvästi kovakuntoisempia ja ennenkaikkea taistelutahtoa oli meillä enemmän, joukkueena voitamme tai häviämme. Nyt joukkue voitti ottelun”, Nevanpää jatkoi. ”Viime viikonlopun Hakan tappion jälkeiset taustajoukkojen ripitykset joukkueelle olivat näköjään paikallaan. Tappio-ottelun ja vielä hävityn ensimmäisen puoliajan jälkeen hieno nousu pojilta, he halusivat voittaa” Tomppa ja Harri kiittivät poikia. JJK:n maalit tekivät Niko Markkula, Miika Kastarinen ja Zakaria Abahassine.

B-nuorille tappio 4-0 tappio

JJK:n B-nuoret tipahtivat jo ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen kyydistä.
”Eka jakso oli luvattoman huonoa peliä meiltä, hävittiin kaikki kaksinkamppailut ja teimme syöttövirheitä. Pelasimme löysästi omalla kuudentoista alueella”, totesi valmentaja Matti Silvennoinen ottelun jälkeen.
”Kotijoukkue tuli otteluun paremmalla sykkeellä. Ensimmäisen puoliajan jälkeen ottelun voittaja oli selvillä. Toinen jakso oli pelailua, tämä on kovaa koulua pojille, kovempaa pitää pelata. Tässä sarjassa ei saa mitään ilmaiseksi. SM-sarjan taso kova” jatkoi Matti.

KooTeePee ja TiPS seuraavana vastassa

JJK:n B-nuorten seuraava SM-karsintasarjan ottelu on Helatorstaina 17.5. klo 12.30 Vehkalammella, vieraaksi tulee Tikkurilan Palloseura. A-nuorten seuraava ottelu on sunnuntaina 20.5. Kotkassa.