Uutiset / 2007 / JJK:n B-nuorille tasapeli Oulussa OLS:in vieraana

11.08.2007

JJK:n B1-nuoret jäivät 2-2 -tasapeliin päivän Ykkösen pohjoislohkon kamppailussa Oulussa kun jyväskyläläisiä isännöi OLS. Ottelu oli erittäin kova ja fyysinen ja pelaajien tunteet olivat koetuksella aka ajoin.

”OLS liikutti palloa ja oli hyvin liikkuva joukkue joka pelasi myös kovaa. Oma pelimme oli jossain määrin hätäistä mutta saimme luotua kuitenkin ihan mukavasti maalintekopaikkoja”, JJK:n valmentaja Matti Silvennoinen analysoi pelin jälkeen.

JJK livahti tauolle 0-2 johdossa. Ottelussa paljon töitä tehnyt Jasin Abahassine teki esityön JJK:n 0-1 johtomaaliin jonka viimeisteli Janne Veija. 0-2 -numerot syntyivät pilkulta kun Otto Piili sijoitti pallon maalin perukoille. ”OLS tuli toisella jaksolla tasoihin ja se harmittaa kun meillä oli kuitenkin vielä omatkin paikkamme ratkaista ottelu”, Silvennoinen harmitteli kahta menetettyä sarjapistettä.