Uutiset / 2007 / JJK:n B-nuorille hieno 5-2 voitto Vaasan Palloseurasta

19.08.2007

JJK:n B2-nuoret esiintyivät mainiosti päivän Ykkösen pohjoislohkon kamppailussa Hippoksella. Pekka Olsbon ja Henri Lehdon valmentama JJK aloitti ottelun vauhdikkaasti ja vastassa ollut VPS oli suurissa vaikeuksissa.

Ottelun alun voimakas prässipeli tuotti tulosta jo heti 7. minuutilla. Eero Markkanen ajoi voimakkaasti sisään maalin edustalle ja Tuomas Perämäki iski paluupallon vaasalaisten verkkoon. 14. minuutilla Juuso Rastas lähetti kulmapotkun VPS-maalille joka osoittautui todella vaikeaksi vaasalaismaalivahdille ja pallo ajautui verkon perukoille. 3-0 johtolukemat syntyivät heti perään 15. minuutilla kun Eero Markkanen tarjoili avopaikan Mikko Pietilälle. VPS kavensi taukotilanteeksi 3-1.

Toisella puoliajalla JJK jatkoi hyvää otettaan. Eero Markkanen viimeisteli 4-1 numerot ja Pietari Olsbo vapaapotkusta lopulliset 5-2 päätöslukemat. ”Nyt pojat jaksoivat prässätä 60 % ottelusta ja maalit tehtiin saaduista paikoista. Hieno parannus edellisiin otteluihin”, JJK-luotsi Pekka Olsbo kiitteli ryhmäänsä pelin jälkeen.