Uutiset / 2007 / JJK:n B-nuoret hakevat vauhtia Ykkösestä

27.06.2007

 

JJK:n B-nuorten SM-karsintasarjan joukkue hävisi viimeisen ottelunsa TPV:lle 1-2 (0-1). Tasapeli olisi jättänyt vielä pienen mahdollisuuden sarjapaikan uusimiseksi.

”Muokattin joukkuetta täksi päiväksi, mutta mikään ei tunnu riittävän”, totesi valmentaja Matti Silvennoinen ottelun jälkeen. ”Toinen puoliaika oli jo hyvää peliä meiltä, mutta jos me tehdään vain yksi ja vastustaja tekee kaksi maalia, emme ansainneet enempää. TPV oli nälkäisempi kuin me ”, Silvennoinen jatkoi.

Kotijoukkeella oli hyviä paikkoja tasoittaa peli, mutta hyökkääjien viimeistely oli tänään todella huonoa. Kesken kotijoukkueen painostuksen TPV pääsi tekemään 0-2 maalin. Puolustus ei ollut hereillä tilanteessa, keskitys olisi pitänyt pystyä estämään. Ottelun lopussa kotijoukkuekin onnistui vihdoin maalinteossa. Tasoitusta ei onnistuttu enää saamaan aikaan vaikka paikkoja oli riittävästi. ”En ole saanut joukkuetta venymään tärkeissä paikoissa, täytyy tässä tarkastella itseäänkin. Tänään oli avauksessa kaksi -92 syntynyttä poikaa, hyvin pelasivat, heistä vielä kuullaan”, Matti lopetti.

JJK:lla on syksyn Ykkösessä kaksi joukkuetta jotka tulevat pelaamaan eri lohkoissa.

fcjjk.com