Uutiset / 2007 / JJK matkaa sunnuntaina Tampereelle TPV:n vieraaksi

26.05.2007

 

Kaksi viimeistä otteluaan voittanut Tampereen Pallo-Veikot saa sunnuntaina Tammelaan vieraakseen toisen sarjanousijan, JJK Jyväskylän.

Pallo-Veikot ei ole hävinnyt kolmeen otteluun. Oma puolustuspeli on toiminut jälleen hyvin ja myös hyökkäyspelissä on jo näkynyt merkkejä paremmasta. Mikko Mäkelä väläytteli merkkejä kyvyistään paikallisottelussa ja Juuso Ollikainen on viime peleissä ollut mainiossa vireessä.

Vaikka TPV on enää pisteen kärjestä, joukkueen päävalmentaja Mikko Purola
ei anna hyvän sarjatilanteen hämätä.

– Eihän nämä pisteet vielä mihinkään riitä. Meidän täytyy pystyä pitämään jatkossakin oma tyylimme ja tasomme, Purola näkee.

Sunnuntain vastustajan vaarallisuus tiedetään. JJK on esiintynyt vieraskentillä pirteästi voittaen kolmesta matkaottelustaan kaksi ja pelaten kerran tasan.

Hyökkäyksessä JJK:lla on nopeita miehiä. Pudonneesta MP:sta siirtynyt Babatunde Wusu on aloittanut kauden vauhdikkaasti tekemällä jo kolme osumaa. Kärkiparina pelannee joukkueen viime kauden paras maalintekijä Tommi Kari.

– JJK on hyvin liikkuva ja vauhdikas porukka, joka pelaa aika suoraviivaisesti. Heillä on hyvät kärkimiehet ja meidän täytyy olla hereillä alusta asti, sanoo Purola.

Talvella tulleista vahvistuksista nimekkäin, Vaasan Palloseurasta siirtynyt Matti Lähitie on ollut alkukauden loukkaantuneena, mutta palasi kokoonpanoon viikolla cup-ottelussa ja lienee joukkueen mukana Tampereella.

Pallo-Veikkojen terveystilanteessa ei ole suuria ongelmia. Nilkkavaivainen Jarno Eränen on poissa, mutta maalivahti Aapo Kiljunen on tervehtymässä sormivammastaan. Viime otteluissa erinomaisesti torjunut Erkka Heinä lienee silti ainakin vielä sunnuntaina torjuntavuorossa.

TPV ja JJK pelasivat samassa sarjassa viimeksi kaksi vuotta sitten, silloin Kakkosen itälohkossa. Jyväskyläläisillä on hyvät muistot edellisestä Tammelan vierailustaan, jolloin he voittivat maali-iloittelun 4-2. Toinen kahden vuoden takainen kohtaaminen päättyi Jyväskylässä maalittomana. Joukkueet kohtasivat myös harjoitusottelussa helmikuussa, jolloin TPV oli Pirkkahallissa parempi maalein 2-1.

www.tpv.fi / fcjjk.com