Uutiset / 2007 / JJK – kolmen kirjaimen ihme – Urheilulehti 31.8.

31.08.2007

 

Viime syksynä nuori ja innokas joukkue iloitsi kaikessa hiljaisuudessa noususta jalkapallon Ykköseen. Pelien alettua hiljaisuudesta ei ole näkynyt merkkiäkään.

Keski-Suomi on vihdoin saanut kauan odotetun nousujohteen jalkapalloon, kun JJK on noussut kovalla kohinalla jyväskyläläisen urheilun uudeksi tähdeksi. Jyväskylä on perinteikäs urheilukaupunki, mutta jalkapallolle Keski-Suomen ytimessä eo ole ollut koskaan tilaa…

…seurajohtaja Vesalainen uskoo yhdessä muun organisaation kanssa siihen, että menestys luodaan pienin askelin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, seura pelaa Veikkausliigassa muutaman vuoden kuluttua.

”Lajissa on vain taivas rajana ja kehitysmahdollisuuksia riittää. Ei kukaan tee tätä vain Ykkösessä pelaamisen takia”, JJK:n valmentaja Ville Priha vakuuttaa.

”On mukavaa olla seurassa jossa menee hyvin. Meillä on kuitenkin vielä paljon kohteita, joita täytyy kehittää. Jos on halu mennä eteenpäin, on myös pystyttävä ammattimaistumaan pelillisesti ja organisaation sisällä”, Priha arvioi.

Lue lisää laajasta JJK-artikkelista uusimmasta Urheilulehdestä!

Urheilulehti 31.8.2007 / Laura Arffman

fcjjk.com