Uutiset / 2007 / JJK-Honka A-nuorten SM-sarjassa Hippoksella sunnuntaina

01.09.2007

 

JJK:n A-nuoret jatkavat SM-sarjan otteluitaan sunnuntaina Hippoksella kun vastaan asettuu samoissa pisteissä (10) sarjan kolmantena majaileva FC Honka.

Molemmat joukkueet ovat saalistaneet pelaamissaan viidessä ottelussa kolme voittoa, tasapelin ja kokeneet yhden tappion. Ottelu alkaa huomenna sunnuntaina klo 14.00.

B-nuorilla nousun kannalta tärkeä ottelu Rovaniemellä

JJK:n B-nuoret tekevät pitkän matkan sunnuntaiksi Rovaniemelle kun Ykkösen pohjoislohkossa RoPS isännöi jyväskyläläisiä Susivoudin kentällä. JIPPO johtaa lohkoa puhtaalla pelillä ja näin JJK:n on käytännössä voitettava RoPS-ottelu pysyäkseen mukana kamppailtaessa lohkon ykköspaikasta ja noususta SM-sarjaan. Ottelu alkaa Rovaniemellä sunnuntaina klo 12.00.

B2-nuoret parantaneet peliään koko kauden

JJK:n toinen Ykkösen pohjoislohkossa pelaava ryhmä (B2) on esiintynyt tämän kauden Ykkösen otteluissaan erinomaisesti. Joukkue säilytti keväällä sarjapaikkansa Ykkösessä selvästi ja mikä parasta, on joukkue pystynyt nostamaan edelleen tasoaan syyskierroksen otteluissaan valmentajiensa Pekka Olsbon ja Henri Lehdon johdolla. Parhaana osoituksena tämänhetkisestä kunnosta joukkue pakotti sarjan kakkosen OLS:in tasapeliin Oulussa. JJK:n B2-nuoret pelaavat huomenna sunnuntaina kotiottelun Huhtasuolla kun vastustajaksi saapuu GBK Kokkolasta. Ottelu alkaa klo 12.30.

fcjjk.com