Uutiset / 2007 / JJK kohtaa Suomen Cupin puolivälierässä HJK:n

16.07.2007

 

Suomen Cupin 8. kierroksen arvonta toi JJK:lle erittäin mielenkiintoisen vastustajan kun ”ketut” kohtaavat torstaina 27.9. Harjun Stadionilla HJK:n. JJK on kaatanut tämänvuotisessa cup-kilpailussa jo kaksi liigajoukkuetta kun TPS ja MyPa ovat poistuneet Harjulta tappio niskassaan upeiden tapahtumien jälkeen.

”Hieno juttu että saimme kotiottelun ja jyväskyläläisyleisölle onkin taas tiedossa upea tapahtuma”, JJK:n valmentaja Ville Priha mietti arvonnan jälkeen. ”HJK on erittäin vahva ryhmä mutta tässä vaiheessa ei toki helpolla enää voi päästäkään ja toivoa arvonnassa jotain helpompaa”, Priha toteaa. ”Välieräpaikkaa lähdemme tietysti hakemaan”.

HJK-luotsi Keke Armstrongin mielestä arpa olisi voinut olla parempikin HJK:n kannalta. ”Ottelu ei ole varmastikaan meille helppo sillä JJK on voittanut jo cupissa Veikkausliigan sarjakakkosen ja -kolmosen”, Keke kommentoi.

Ottelun todennäköinen alkamisaika on torstaina 27.9. klo 16.30. Ottelun ennakkolipunmyynti alkaa heti KuPS-ottelun jälkeen maanantaina 30.7.

Suomen Cupin 8. kierros:

TamU – AC Oulu
JJK – HJK
GBK – FC Lahti
FC Honka/Atlantis FC/FC Kuusankoski – FC Inter

fcjjk.com