Uutiset / 2007 / JJK kaatoi Jipon maalein 2-1(1-0).

06.04.2007

JJK ja JIPPO kohtasivat Pitkäperjantaina Jyskän tekonurmella varsin arktisissa olosuhteissa. Kylmästä ilmasta ja tuulesta huolimatta ottelu oli kerännyt paikalle hyvin katsojia. JJK teki ottelun avausmaalin jo 11 minuutin pelin jälkeen, kun Tommi Kari keskitti päätyviivalta maalille. Takatolpalta Janne Järvinen pommitti pallon maaliin. Toisen puoliajan alussa Tommilla oli pari todella hyvää maalintekopaikkaa, mutta viimeistely ontui. Ansaittu 2-0 maali syntyi puolen tunnin pelin jälkeen, kun Tommi prässäsi pallon Jipon maalivahti Lasse Hurskaiselta. Tommi olisi päässyt vapaaseen maalintekopaikkaan, mutta Hurskainen rikkoi Tommia punaisen kortin arvoisesti. Tommi Kari laukoi tilanteesta saadun rankkarin maalin alakulmaan.

JIPPO kavensi lähes heti JJK-maalin jälkeen JJK:n puolustuksen sähläilyn ansiosta. Maalin teki Jaakko Reponen.  JJK jäi ansaitulle kolmen päivän lomalle hyvillä mielin totesi JJK:n valmennuspäällikkö Matti Lahtinen ja lisäsi; ”Voitto maistuu aina hyvältä, vaikka kyseessä olikin vain harjoitusottelu. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, toinen taasen selvästi meidän hallintaa. Varmaankin puoliajalla tehdyt pari vaihtoa piristi peliämme”.

JJK:n seuraavatkin harjoitusottelut pelataan Jyskässä. Ensi lauantaina 14.4.klo 12.00 vastassa on KuPS ja seuraavana lauantaina 21.4.klo 14.00 GBK.

JJK on todella tyytyväinen Jyväskylän Maalaiskunnan liikuntatoimen ja FC Vaajakosken kanssa tehtyyn yhteistyöhön, joka mahdollistaa ottelut Jyskän kentällä.