Uutiset / 2007 / JJK ja KuPS harjoittelivat tasaisesti aurinkoisella Jyskän kentällä

14.04.2007

Ykköseen vamistautuvat Väli-Suomen joukkueet JJK ja KuPS pelasivat viimeisiä harjoitusotteluitaan tasaisissa merkeissä erinomaisen kauniin kevätsään siivittämänä Jyskän kentällä, parisatapäisen yleisön edessä. KuPS aloitti ottelun lievällä hallínnalla vaikka varsinaisiin maalintekopaikkoihin joukkue ei ottelun alussa päässytkään. Kun JJK pääsi otteluun mukaan 20 minuutin pelin jälkeen alkoi myös tapahtua. JJK:n hyökkäykset vyöryivät kolme kertaa erittäin vaarallisesti KuPS-maalille vasemman laidan kautta ja KuPS:in puolustaja Echiabi Okadugha oli suurissa vaikeuksissa.

Kun nämä mainiot paikat eivät johtaneet onnistumiseen tultiin vielä kerran ja Tomi Karlstedt ja Tommi Kari (kuva) sahasivat KuPS-puolustuksen hajalle ja Tommi viimeisteli kotijohdon Karlstedtin tarjoilusta. KuPS iski nopeasti tasoihin kun Ilja Venäläinen otti hienosti tarkan syötön haltuunsa ja viimeisteli tyylikkäästi 1-1 tasoituksen. KuPS siirtyi 1-2 johtoon vielä ensimmäisen jakson lopulla kun hyvän harjoituskauden pelannut JJK-vahti Matti Salkojärvi torkahti pallon kanssa ja Pele Koljosen pallonriisto riitti vierasjohtoon.

Karlstedt ja Juntunen osuivat maalipuihin

Toisella jaksolla pelin ote oli hienokseltaan JJK:lla. Joukkue pääsi lukuisia kertoja KuPS:in maalinedustalle mutta viimeinen ajatus ja tarkkuus olivat kateissa. Tomi Karlstedt löysi yläriman 7 metristä ja Jouni Juntusen volley 20 metristä osui KuPS-maalin pystypuuhun. Kohtullisen hyvävauhtinen ja tapahtumarikas ottelu päättyi näin lopulta KuPS:in 1-2 voittoon ja JJK:lle jäi rutkasti maalinteon nälkää seuraaviin otteluihin.

JJK: Salkojärvi, Hannula (Latikka), Sinisalo, Lehtonen, Veijonen, Kotamäki (Miettinen), Juntunen (J-M. Häkkinen), Järvinen (Alhonen), Pulkkinen, Kari ja Karlstedt.

Sairastupa: Luukkonen (selkä 1-2 vko), Wusu (flunssa), Lähitie (akillejänne -> kuvauksiin alkuviikosta), Katajamäki (flunssa)