Uutiset / 2007 / JJK ja Klubi-04 pistejakoon viimeisessä kotiottelussa

13.10.2007

JJK ja Klubi-04 eivät tarjonneet kovinkaan kummoista Ykkösen viihdettä Harjun Stadionilla kun JJK päätti kauden kotiottelunsa. JJK:n yritys ja liike jäivät vähäiseksi vaikka ottelu päätti samalla Lassi Lehtosen esiintymiset Harjulla, pelikentiltä vetäytymisen vuoksi.

Aurinkoisella mutta kolealla Harjulla nähtiin lopulta melko laiskavauhtinen ottelu. Mahdollisuus varmistaa kauden Ykkösen pronssimitalit ei sytyttänyt kotijoukkuetta ennakkoon kuvitellulla tavalla. JJK:lla oli ensimmäisellä jaksolla kolme hyvää maalintekopaikkaa mutta Babatunde Wusu, Vesa-Matti Alhonen ja Tommi Kari eivät kuitenkaan osuneet Klubin maalikehikon sisäpuolelle avopaikoista.

Kun JJK ei tarttunut tarjolla oleviin pisteisiin piti taitava Klubi-04 palloa toisella jaksolla niin että JJK joutui passiivisella liikkeellään rikkomaan vierasjoukkuetta toistuvasti. Klubi-04 livahtikin 0-1 johtoon 52. minuutilla kun Joni Korhosen kaaripallo yli JJK-vahti Mihaly Szeroyn löysi JJK-maalin takanurkan.

JJK tuli tasoihin 62. minuutilla. Kulmapotku pelattiin Lassi Lehtoselle maalin takanurkalle ja Lassin päästä pallo ajautui Jukka Sinisalolle (kuva) 14 metriin. Sinin tyylikäs laukaus upposi vastustamattomasti helsinkiläisten maaliin. JJK ei löytänyt jatkossa enää uutta vauhtia otteisiinsa ja Klubi-04 piti lukemat ansaitusti 1-1 numeroissa. Tasapelillä sarjan kolmantena oleva JJK kasvatti eron sarjan neljäntenä olevaan Hämeenlinnaan neljään pisteeseen joka pelaa oman 25. kierroksen ottelunsa huomenna sunnuntaina.

JJK päättää kuluvan vuoden Ykkösen ensi lauantaina Kuopiossa, Veikkausliigapaikkaa tavoittelevan KuPS:in vieraana. Harjun Pojat järjestää otteluun fanimatkan, katso lisätiedot www.harjunpojat.com/forum

JJK: Szerovay, Hannula, Sinisalo, Lehtonen, Veijonen, Järvinen, Kotamäki (Karlstedt), Lähitie, Alhonen (Poutiainen), Kari ja Wusu.

Yleisömäärä: 585 katsojaa