Uutiset / 2007 / JJK haki vierasvoiton Tampereelta – PP-70 kaatui 0-3 (0-1)

17.02.2007

JJK jatkoi harjoitusotteluidensa sarjaa päivän kamppailussa Tampereella kun ”kettuja” isännöi toinen Ykkösessä pelaava tamperelaisjoukkue PP-70. JJK oli valmistautunut otteluun huolellisemmin edelliseen tpv-peliin verrattuna ja se myös näkyi kamppailussa. ”Pelasimme tänään pirteän ottelun. Olimme puolustuspelissämme tarkkoja ja hyökkäyspelimme oli iloista ja onnistuimme luomaan tukun hyviä paikkoja”, valmentaja Matti Lahtinen iloitsi pelin tauottua.

Kuva: Matti Salkojärvi piti vierasottelussa maalinsa puhtaana

Karlstedt aktiivinen – Poutiainen debytoi edustusjoukkueessa

Ensimmäinen jakso pelattiin vielä melko tasaisissa merkeissä. JJK loi jakson aikana kuitenkin huomattavasti enemmän todellisia maalintekopaikkoja. Jakson ainoa maali iskettiin 40. minuutilla kun Vesa-Matti Alhonen laukoi vieraat 0-1 johtoon Jouni Juntusen esityöstä. JJK siirtyi 0-2 johtoon 60. minuutin kohdalla kun mallikkaasti edustusjoukkueessa debytoinut Patrick Poutiainen käynnisti nopean JJK-hyökkäyksen ja Tomi Karlstedtin tarjoilusta Babatunde Wusu viimeisteli vieraille toistamiseen. Erittäin hyvin maalipaikat haistanut ja niihin päivän ottelussa hakeutunut Tomi Karlstedt puski 0-3 päätösnumerot Jouni Juntusen antamasta kulmapotkusta kun pelikello näytti pelatun 73 minuuttia.

JJK: Salkojärvi, Latikka (Veijonen), Lehtonen, Sinisalo, Hannula, Alhonen, Kotamäki (Poutiainen), Miettinen, Juntunen (Eräjärvi), Karlstedt ja Wusu.