Uutiset / 2007 / JJK erittäin tyytyväinen Harjun kentän kokonaishoitoon

30.04.2007

 

Harjun Stadion valmistautuu alkavaan kauteen ja JJK:n Ykkösen otteluihin tutuista lähtökohdista. Keski-Suomen talvi, kentän varjoinen sijainti ja kentän alta puuttuvat lämmitysputket asettavat omat haasteensa kentän huippukuntoon saamiseksi Äitienpäivään mennessä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä nykyisin Harjun Stadionin vahtimestarien ammattitaitoon ja osaamiseen ja ennenkaikkea haluun pitää kenttä hyvässä kunnossa. Kentänhoitajilta ei voida vaatia taikatemppuja kun tiedämme miten kylmä ja varjoinen paikka kenttä sijainniltaan on ja kun kentältä puuttuvat vielä myös lämmitysputket”, JJK:n puheenjohtaja Janne Särkkä toteaa. ”Nurmen väri on suomalaisittain näissä olosuhteissa täysin normaali ja kun mennään muutamia viikkoja eteenpäin niin nurmi on varmaan taas sarjan parhaimpia”.

”Olemme tyytyväisiä myös Jyväskylän kaupungin haluun olla parantamassa myös stadionin muita olosuhteita nyt kun olemme kivunneet Ykköseen sillä mm. oheistilat, äänentoisto ja pukuhuoneratkaisut ovat menneet mukavasti parempaan suuntaan kaupungin avustuksella”, Särkkä kiittelee. ”Ottelujen taso ei varmasti tulee kesän aikana jäämään olosuhteista kiinni”, Särkkä pättää.

fcjjk.com