Uutiset / 2007 / B-nuorilla onnistunut Mikkelin matka – MP kaatui 2-3

14.09.2007

JJK:n B-nuoret ovat vielä mainiosti mukana Ykkösen pohjoislohkon kärkitaistossa kun ”ketturyhmä” vieraili Mikkelissä MP:n vieraana. Perjantai-illan ”huumasta” oli tuliaisina tuikitärkeä 2-3 (2-1) vierasvoitto ja JJK pysyy näin hyvin lohkoa johtavan Jipon kannassa kun viimeisillä kierroksilla haetaan nousijaa SM-sarjaan.

JJK lähti peliin hyvällä sykkeellä mutta MP tuli vielä tiukemmin ja mikkeliläiset siirtyivätkin hieman varkain jo 2-0 johtoon ensimmäisellä jaksolla. JJK teki ennen taukoa tärkeän 2-1 kavennusmaalin kun Morteza Hafaz onnistui. Ottelun ratkaisut iskettiin nopeasti toisen jakson alussa. Jasin Abahassine tasoitti pelin 2-2 numeroihin ja hetkeä myöhemmin erinomaisesti peliin mukaan tullut Patrick Poutiainen sinetöi 2-3 loppunumerot jyväskyläläisille.

”Mahtava nousu pojilta. Pelasimme tappioasemassa hyvin ja luotin poikiin ja uskoin pelin kääntyvän meille”, valmentaja Matti Silvennoinen iloitsi joukkueensa puolesta pelin jälkeen. MP painoi vielä lopussa vahvasti mutta jokainen JJK:n peluri taisteli hienosti loppuun asti. JJK:n pelaajista onnistuivat erityisen hyvin vaihdosta sisään tullut Patrick Poutiainen ja kapteeni Otto Piili.