Uutiset / 2007 / JJK jatkaa cupissa – TPS Harjulle 5. kierroksella

23.05.2007

Kentälle palannut Matti Lähitie iski kahdesti pilkulta
JJK vieraili onnistuneesti Heinolan Urheilupuistossa Suomen Cupin 4. kierroksella kun jyväskyläläisryhmä kohtasi HP-47:n. Fyysinen ja isokokoinen isäntäjoukkue esti ensimmäiset 15 minuuttia JJK:n maalintekoyritykset mutta 16. minuutilla JJK iski.

Vaasan Palloseurasta Jyväskylään siirtynyt Matti Lähitie (yläkuva) esiintyi ensimmäisen kerran kettupaidassa ja esitys olikin mainio. 16. minuutilla HP-puolustus kaatoi Tomi Karlstedtin rangaistuspotkun arvoisesti ja Matti Lähitie iski pilkulta 0-1 johdon. Sama toistui 23. minuutilla ja Lähitie toisti temppunsa rankkarista ja vieraat johtivat 0-2. Kun Tomi Karlstedt viimeisteli Jouni Juntusen syötöstä 23. minuutilla 0-3 -maalin ja Zakaria Abahassine 28. minuutilla lukemiksi 0-4, oli ottelu ratkennut.

Isännät kavensivat JJK:n omalla maalilla juuri ennen taukoa tilanteeksi 1-4. Tauon jälkeen ottelun vauhti putosi selvästi ja kaksi lisämaalia nähtiin ottelun loppupuolella. 71. minuutilla Tomi Karlstedt (alakuva) maalasi toistamiseen Jouni Juntusen antamasta kulmapotkusta ja Juntunen iski itse loppunumerot 1-6 90. minuutilla.

JJK jatkaa näin Suomen Cupin 5. kierrokselle jossa vastaan asettuu ”Mixu” Paatelaisen luotsaama Turun Palloseura. Ottelu pelataan Harjulla todennäköisesti torstaina 7.6.

JJK: Luukkonen, Hannula, Veijonen (Janatuinen), J-M. Häkkinen, Latikka, Miettinen, Juntunen, Abahassine, Lähitie, Karlstedt ja Katajamäki.