Uutiset / 2006 / TPV vei kaikki pisteet Tampereelle

22.04.2006

JJK:n B-nuorten kolmas SM-karsintasarjan ottelu ei tuonut isännille lisäpisteitä. Vehkalammelle saapunut TPV olisi ollut voitettavissa mutta tasainen taisto kääntyi lopulta hämäläisille 1-2 (1-1) numeroin. Vaikka JJK hallitsi lievästi 1. jaksoa niin TPV siirtyi 0-1 johtoon JJK:n alakerran pallonmenetyksen seurauksena. JJK tuli kuitenkin vielä ensimmäisellä jaksolla tasoihin kun Timi Lahden ja Riku Lambergin hyvän esityön seurauksena Morteza Hafaz tasoitti ottelun huolellisella viimeistelyllään. JJK ei pystynyt nostamaan pelinsä tasoa toiselle jaksolle ja ottelu näytti päättyvän tasalukemiin. Aivan ottelun lopussa JJK-puolustaja teki viime hetkellä puhtaan pallonriiston liukutaklauksellaan kun TPV-hyökkääjä oli läpiajossa mutta tilanteesta tuomittiinkin yllättäen rangaistuspotku TPV:lle. Rangaistuspotkumaalilla TPV varmisti voittolukemat 1-2 ja samalla kolme sarjapistettä itselleen.