Uutiset / 2006 / Joukkue nostaa tasoaan kohti sarjan alkua

08.04.2006

JJK selätti TPV:n päivän harjoitusottelussa Vehkalammella selvin 4-0 (3-0) numeroin. Varsinkin 1. jaksolla Janne Sallin johtama TPV:n puolustuslinja oli kovilla kun JJK vyörytti koko joukkueen voimin hyökkäyksiään kohti TPV-maalia. JJK:n peli oli huomattavasti paremmin kontrollissa edelliseen fyysiseen JIPPO-voitto-otteluun verrattuna ja joukkue esittikin lukuisia hienoja hyökkäyskuvioita, jotka lopulta toivatkin ottelun ratkaisut.

Uudet vahvistukset pirteällä pelipäällä

JJK siirtyi 1-0 johtoon 16. minuutilla kun puolustaja Janne Hannula (kuva oik.) nousi hienosti omalta laidaltaan rankkarialueelle asti ja hän petasi syötöllään hyvän maalintekopaikan Ville Prihalle joka hyödynsi saadun mahdollisuuden ammattimaisesti. 21. minuutilla Jussi Hakasalo (kuva vas.) syötti upeasti vasemmalta laidalta pallon maalin edustalle Tommi Karille joka taiteili kääntölaukauksella lukemiksi 2-0. 34. minuutilla JJK viimeisteli taukolukemat 3-0 kun Pekko Kotamäen tarkka vapaapotku löysi Lassi Lehtosen pään joka nyökkäsi pallon TPV-maaliin. Ottelun loppunumerot 4-0 pohjusti Sukru Uzuner seinäsyötöllään Jussi Hakasalon kanssa ja Hakasalo sijoitti pallon verkon perukoille.

JJK: Luukkonen, Lehtonen, Kinnunen, Latikka, Hannula, Kotamäki, Hakasalo, Priha, Katajamäki, Kari, Järvinen. Vaihdosta: Uzuner, Abahassine ja Yang.