Uutiset / 2006 / JJK:n B-nuorille tärkeä kotivoitto – TP-Seinäjoki kaatui 2-0

27.05.2006

JJK:n B-nuoret vankistivat mukavasti asemiaan B-nuorten SM-karsintasarjassa kun hyväkuntoiselleHippoksen nurmelle oli saapunut vastustajaksi yksi sarjan kärkijoukkueista eli TP-Seinäjoki. JJK hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun ja joukkue onnistui maalinteossa molemmilla jaksoilla. Timi Lahti siirsi isännät 1-0 johtoon ensimmäisellä jaksolla ja Aku-Jaakko Saukkonen viimeisteli loppunumerot 2-0. JJK:lla oli ottelussa maalintekopaikkoja useampaankin maaliin mutta viimeistely jätti vielä parannettavaa. Kaiken kaikkiaan B-nuorilta hyvä vahva esitys ja tärkeät kolme sarjapistettä. ”Koko joukkue onnistui tänään hyvin mutta Niilo Torkkell ja muutaman tärkeän torjunnan tehnyt Niila-Ville Laitinen onnistuivat erityisesti”, valmentaja Pertti Kastarinen totesi pelin jälkeen tyytyväisenä.