Uutiset / 2006 / JJK:n A-nuoret vierasvoittoon, B-nuorille tasapeli

18.06.2006

JJK:n A-nuoret hakivat sunnuntaina tärkeän vierasvoiton Vantaalta, voittamalla VJS:n 5-0 (2-0). JJK oli saanut ottelun parhaan kokoonpanonsa, edustusjoukkueesta mukana olivat Tommi Kari, Zakaria Abahassine, Bin Yang, Ville Vanhala sekä ensimmäiset ottelut tällä kaudella pelannut Mikko Hyppönen ja ”paluumuuttaja” Antti Turunen.
JJK hallitsi ottelua, mutta myös vastustajalla oli omat paikkansa maalintekoon. ”Maalivahti Sami Myllymäki on todella hyvässä vedossa tällä hetkellä, hän piti huolen ettei verkko soinut” totesi joukkueen valmentaja Harri Peränen. Maalinteon aloitti Arash Muridiyazd ja toisen maalin teki Abahassine.

Toisen jakson ensimmäisen maalin viimeisteli myös Sakke. Neljännen maalin teki Maksim Baranov ja viimeisen Joona Västinen. ”Joukkue pelasi todella hyvin ja nöyrällä asenteella todella helteisissä oloissa.
Matkaottelu näillä keleillä syö miestä paljon, mutta meïllä se ei näkynyt. Tästä on hyvä jatkaa, kaksi ottelua jäljellä ja kaikki on omissakäsissä”, Peränen lopetti. A-nuorten seuraava ottelu on tiistaina 27.6. Mikkelin Kissoja vastaan vieraissa.

B jatkaa SM-sarjassa.
JJK:n B-nuoret pelaa syksyn SM-sarjassa. Vaikka asia oli varmistunut jo ennen sunnuntain Inter-ottelua, ei se näkynyt kentällä. JJK-FC Inter 1-1.
”Hallitsimme ottelua, mutta vastustaja pääsi kuin varkain tekemään ensimmäisen maalin 8 minuutin pelin jälkeen”, totesi valmentaja Pertti Kastarinen. Toiselle jaksolle tehdyt vaihdot toivat lisää energiaa kentälle, varsinkin Khyam Aftab taisteli hyvin. Uurastus palkittiin viimeisellä minuutilla, kun Niko Kauton antaman vapaapotkun jälkitilanteesta Timo Eirola pääsi vapaasti tasoittamaan ottelun. ”Hyvä peli pojilta, olihan Inter sarjan kärkipään joukkueita”, jatkoi poikiinsa tyytyväinen Kastarinen.

JJK B kohtaa seuraavaksi kotikentällään Hippoksella keskiviikkona 28.6. Kuopion Palloseuran klo 18.30.