Uutiset / 2006 / JJK sarjakärkeen 0-0 tasapelillä

13.08.2006

Kakkosen A-lohko jatkuu edelleen huipputasaisena kun 10 kierrosta on sarjaa pelaamatta. JJK sai 16. kierroksen ottelussa vastaansa Harjulla FC Kuusankosken. JJK lähti otteluun hyvistä asemista tasapisteissä sarjan kärjessä HyPS:in kanssa ja ottelun alku lupasi hyvää jatkoa viime pelien voittoputkelle. Kotijoukkue pääsi ensimmäisellä jaksolla kahteen erinomaiseen puskupaikkaan mutta vierailijat onnistuivat siivoamaan pallot maaliviivalta. Kuusankoski esiintyi ottelussa vahvasti ja taitava ja hyvin liikkuva joukkue ei päästänyt isäntiä helpolla.

Keskitykset kaipasivat laatua

JJK aloitti toisenkin jakson väkevästi. Hyökkäykset vyöryivät laitojen kautta FCK-päätyyn mutta JJK:n ongelmana ottelussa oli huolimattomuus hyökkäysten päättämisessä ja varsinkin keskitysten epäonnistuminen. Kotijoukkueelle tarjoutui toisella jaksolla pari erinomaista paikkaa ratkaista ottelu mutta onnikaan ei ollut tällä kerralla matkassa. Paras maalipaikka tuli Tommi Karille ”vitosen” viivalle mutta nopea ohjaus suuntautui avopaikasta hyvän pelin pelanneen FCK-vahti Teemu Sairasen haltuun. JJK:sta onnistuivat parhaiten hyvään vireeseen viime aikoina päässyt Aki Katajamäki ja ison työmäärän tehnyt Tuomas Latikka. Vaikka voittomaali jäi lopulta puuttumaan nosti 0-0 -tasapeli JJK:n Kakkosen A-lohkon kärkipaikalle yhden pisteen erolla sillä Huima auttoi jyväskyläläisryhmää venymällä 2-1 -kotivoittoon Hyvinkään Palloseurasta.

JJK jatkaa sarjapisteiden metsästystä ensi lauantaina Hyvinkäällä HyPS:in vieraana.

JJK: Luukkonen, Latikka, Lehtonen, Kinnunen, Hannula, Veijonen (46. min Järvenpää), Hakasalo, Kotamäki, Järvinen, Sauso (67. min Kari) ja Katajamäki.

Yleisömäärä: 461 katsojaa