Uutiset / 2006 / JJK palasi voittokantaan – FCV kaatui juhlaottelussa

20.06.2006

JJK juhli voitokkaasti Harjun Stadionin 80-vuotista taivalta kun joukkue sai vastaansa illan ottelussa FCV:n Vaajakoskelta. Aurinkoinen sää ja mukava yleisömäärä loivat upeat puitteet jalkapallotapahtumalle joka tasoltaan ei kuitenkaan noussut lopulta kovin korkealle. Isäntien ainoana tavoitteena ottelussa oli palata voittokantaan kahden tasapelin jälkeen ja 2-0 kotivoitto ja 3 sarjapistettä olivat illan parasta antia.

FCV lähti otteluun vahvalla puolustusryhmityksellä jota viimeaikainen otteluruuhka ja väsymys selvästi korostivat. JJK yritti murtaa vierailijoiden 8 miehen muuria lähes 30 minuuttia ennenkuin muuri murtui. Miikka Järvenpää (kuva) oli noussut tukemaan hyökkäystä ja pallon ajauduttua Järvenpäälle sivalsi ”Suippo” tyylikkäästi 10 metristä isännät 1-0 johtoon. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin heti tauon jälkeen 47. minuutilla kun Zakaria Abahassine syötti pelivälineen maalin edustalla vapaana olleelle Janne Järviselle joka sijoitti varmasti loppunumerot 2-0. JJK siirtyy nyt sarjatauolle ja vilkas syyskausi jatkuu maanantaina 17.7. vierasottelulla KuPS Akatemiaa vastaan. Sarjatauolle siirryttäessä JJK:n saldona on 17 pistettä (4 voittoa, 5 tasapeliä ja 1 tappio) ja sarjan kakkospaikka. Ottelun yhteydessä järjestetty Punainen Kortti Rasismille -oheistapahtuma onnistui mainiosti josta suuret kiitokset tapahtuman puuhamiehelle Lahcen ”Hassan” Abahassinelle.

JJK: Luukkonen, Hannula, Lehtonen, Häkkinen, Veijonen, Kotamäki, Järvenpää, Katajamäki, Abahassine, Järvinen ja Priha. Vaihdosta: Kinnunen, Kelonen ja Helamaa. Yleisömäärä: 970 katsojaa.